Zamenik ambasadora Kanade Brian Ebel, boraveći u Novom Pazaru, sastao se sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem

postavio Fahrudin Kladničanin, 20.12.2016
free bootstrap templates

Zamenik ambasadora Kanade Brian Ebel, boraveći u Novom Pazaru, sastao se sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem. Važnost ovakvih susreta ogleda se u mogućnosti neposrednog dogovora oko modaliteta podrške našem gradu u procesu rešavanja problema.


Dati podestrek razvoju privrede i smanjiti nezaposlenost građana najznačajniji je zadatak sa kojim se grad suočava. Na tom planu upravo uz podršku prijatelja poput Kanade učinjeno puno, ali izazovi i dalje postoje. Na sastanku je konstatovano da je privatni sektor u Novom Pazaru izuzetan resurs, prema čijem oživljavanju su usmereni svi potencijali. U tome će, nesumnjivo imati podršku Ambasade Kanade.

Zamenik ambasadora Kanade Brian Ebel prisustvovao je i debati na temu "Mladi govore o multikulturalizmu i ljudskim pravima" održanoj u Kulturnom centru u okviru projekta "Lokalna platforma za dijalog" koji je podržala Ambasada Kanade u Srbiji u okviru Kanadskog fonda za lokalne inicijative.

Akademska inicijativa FORUM10.org.rs 

Sva prava zadržana (c) 2017.  / Akademska inicijativa FORUM10.org.rs / office@forum10.org.rs   /   CODE BY Milan Kurucić   /